Kaikki se suklaa jonka salaa söin

Jos joku syö salaa suklaata, hänellä on varmaankin jotain ongelmia.

Mutta myös suklaata.

Eli keskimäärin kaikki erinomaisesti.

Siispä: Se Ihan Tavallinen Tyttö tässä moi. Aloitan tämän blogin, koska tykkään pohdiskella asioita kirjoittamalla, kun puhuessa usein kieli muuttuu turskaksi ja aivot tonnikalaksi. Jakelen täällä ihmettelyjäni ja oivalluksiani. Ehkä joku jossain löytää kohtia joissa samaistua. Jos ei näissä kalajutuissa, niin jossain toisissa. Ehkä joku voi lukea tekstejä muuten vain pilkkiessään aamukahvin äärellä.

Yritin keksiä tälle blogille genren, mutta en ole vielä onnistunut. Netti on pullollaan lifestyle-blogeja, mistä tuli mieleeni väännös inner lifestyle -blogi. Käyttäisin sitä, jos se ei kuulostaisi niin kornilta.

Pari asiaa tulevasta: jengillä on tapana blogeissaan kirjoittaa omista rakkauksistaan. Minä suhtaudun harvoihin asioihin intohimoisesti. Yksi niistä on espanjan kielessä esiintyvä tapaluokka nimeltä subjunktiivi. Yritän olla tylsistyttämättä teitä tällä aiheella.

Sen sijaan kirjoitan aikuistumisen vaikeudesta. Jos sekin aihe tylsistyttää sinua, onneksi olkoon. Jos kolahtaa, niin tässä, ota konvehti lohdutukseksi.

Lisäksi saatan kirjoittaa jotain yleistä kielistä ja kenties myös matkailusta. Olen myös kiinnostunut suomalaisuudesta ja muista kulttuureista. Olen ollut vuosia ihan liipaisimella lähteä maasta ja välillä lähtenytkin, ja tämän vuoksi olen alkanut tarkastella suomalaisuutta ja omaa suhdettani Suomeen uusin silmin. Mukaan mahtunee siis havaintoja näistäkin aiheista.

Ei kai tässä muuta. Käykää pöytään.

Suomesta kannattaa lähteä esim. silloin, kun voi päätyä tänne.  (Atacaman aavikon suolalaguuneilla, Bolivia 2016)

Suomesta kannattaa lähteä esim. silloin, kun voi päätyä tänne. (Atacaman aavikon suolalaguuneilla, Bolivia 2016)